Baumit Club 2024! Otvoreni smo!

Od danas počinje novi bonitetni period, stoga ćemo poželiti dobrodošlicu stalnim i novim članovima Baumit Kluba lojalnosti - pravim majstorima!

Baumit Club 2024 ponovno aktivan od 1.6.2024!

 

Baumit Club 2024 aktivan od 01. juna 2024. do 30. novembra 2024.

Registrujte se i redovno unosite račune kupljenih Baumit proizvoda na https://klub.baumit.ba

Tokom 2022. i 2023. godine, osluškivali smo sve povratne informacije koje smo dobivali od naših partnera i članova kluba, te smo za ovu godinu pripremili mnoštvo iznenađenja, olakšica i novosti za naše vjerne partnere i izvođače!

 

Registracija

Registracija u klub je već prošle godine pojednostavljena, dovoljno je samo upisati e-mail adresu i osnovne podatke prilikom registracije i to je sve, korisnik će automatski biti u bazi registrovanih. Verifikacioni mail više nije potreban te će administratori kluba vršiti verifikaciju novih članova.

Svi aktivni članovi iz prethodne godine mogu nastaviti svoje aktivnosti u Baumit klubu na aktuelnim profilima, bez potrebe za ponovnom registracijom. Za sve koji se priključe u junu moći će registrovati majske račune.

 

Bodovanje

Sistem bodovanja ostaje isti kao i prošle godine: Baumit artikli su podijeljeni u tri kategorije – „Zlatni“, „Srebreni“ i „Bronzani“ što znači da će se bodovi obračunavati po drugačijem kursu, odnosno za identičan iznos u novcu, članovi će dobivati više bodova uz kupovinu Baumit proizvoda iz premium segmenta. Najviše bodova donose Zlatni proizvodi. Više o bodovima i grupama proizvoda pogledajte na  stranici kluba. LINK

 

Pokloni

Najinteresantniji segment kluba su svakako pokloni. Ovdje smo odlučili napraviti nekolicinu promjena, osvježili smo ponudu profesionalnih alata i odjeće, a novina su poklon kartice koje će vam omogučiti poklon po vašoj mjeri. LINK

Knjigu poklona - vidi LINK

 

Dupli bodovi za odabrane artikle 2024

Odabrani artikli će biti obilježeni za čiju kupovinu ostvarujete duple bodove tokom cijelog bonitetnog perioda.

 

Novosti

Novosti na stranici kluba vas redovno informišu o svim važnim dešavanjima. Pratite objave i ovogodišnje novitete! Pratite nas i na društvenim mrežama.

https://www.facebook.com/baumit.ba/

https://www.instagram.com/baumit_ba/

Informacije: Svaki dan u periodu od 08:00 - 16:00 dostupni smo na telefone 061 350 357; 062 814 798 ili 033 566 772

Sve informacije i na mail u bilo koje vrijeme na marketing@baumit.ba

Radujemo se svim našim vjernim članovima a naravno i novim članovima i  novim projektima.

  • Kada tražiš klub pravih majstora, onda trebaš Baumit klub!

 

Vaš Baumit