O Baumit klubu

Kupujete li Baumit proizvode u svakodnevnim aktivnostima ili želite isprobati Baumit proizvode? Odlično! Sada možete registrovati svoje kupovine i ostvariti nagrade!

Baumit nagrađuje vašu lojalnost. Kupovinom bilo kojih Baumit proizvoda kod naših ovlaštenih partnera trgovaca skupljate bodove koje možete zamijeniti za odgovarajuće nagrade. Bodovi se mogu skupljati i iskoristiti na način koji odgovara članu kluba.

Kupovina zlatnih proizvoda u vrijednosti od 40 KM sa PDV-om donosi 1 bod, kupovina srebrenih proizvoda u vrijednosti 70 KM sa PDV-om donosi 1 bod i kupovina bronzanih proizvoda u vrijednosti 90 KM sa PDV-om donosi 1 bod.

Više o proizvodima ovdje

Sakupljajte
bodove i birajte
odgovarajuće nagrade
O Baumit klubu

Kako se učlaniti u Baumit klub?

Napravite prvi korak, prijavite se u Baumit klub i postanite dio Baumit porodice.

Kupite Baumit proizvode
1

Kupite Baumit proizvode

Kupite Baumit proizvode i ostvarite nagrade.

Ako do sada niste radili sa Baumit proizvodima, kontaktirajte Baumit prodajni tim ovdje.

Registrujte se u Baumit klub
2

Registrujte se u Baumit klub

Registrujte se i postanite član Baumit kluba. Na vašem profilu možete pratite vaše aktivnosti.

Ovo mjesto je za vas majstore, jer cijenimo to što radite. Ne gubite vrijeme, počnimo!

Kako sakupiti bodove?
3

Kako sakupiti bodove?

Uslikajte vaše originalne fiskalne račune za kupljene Baumit proizvode te ih dodajte na vaš profil Baumit kluba.

Napomena: Poželjno je da račun sadrži samo Baumit proizvode.

Iskoristite bodove
4

Iskoristite bodove

Kupovina bilo kojeg Baumit proizvoda donosi bodove. Sakupljajte bodove i zamijenite ih za odgovarajuće nagrade iz Baumit klub ponude.

Pogledajte ponudu.

Kako se registrovati u Baumit klub?

Često postavljena pitanja

Obrtnici (fizička ili pravna lica) koji rade sa Baumit proizvodima ili su odlučili prvi put isprobati Baumit proizvode.

Možete se pridružiti tako što ćete u glavnom meniju kliknuti na Registracija i popuniti tražene podatke. Nakon što ste se prijavili koristite vaš email i password prilikom ulaska u vaš profil.

Učlanjenjem u klub imat ćete pristup novostima i korisnim sadržajima iz Baumita. Dodatno, registracijom kupovina skupljate bodove koje možete lako zamijeniti za nagrade. Pogledajte koje nagrade su dostupne ovdje.

Nakon registracije, bodove možete sakupljati tako što vaše račune uslikate i dodate na vaš profil. Računi moraju biti fiskalni i poželjno je da sadrže samo Baumit proizvode. Računi ne mogu biti stariji od 60 dana.

Bodove ostvarujete kupovinom bilo kojeg proizvoda iz proizvodnog programa Baumit. Proizvodi su od ove godine podijeljeni u 3 kategorije: Zlatni, Srebreni i Bronzani proizvodi i zavisno od kategorije različite su vrijednosti jednog boda. 1 zlatni bod vrijedi 40 KM, 1 srebreni bod vrijedi 70 KM a 1 bronzani bod vrijedi 90 KM. Više o Baumit proizvodima možete pogledati u rubrici Proizvodi.

Baumit proizvode možete kupiti kod naših ovlaštenih partnera koje možete vidjeti ovdje.

Učešće u programu je dobrovoljno. Učesnik programa može se prijaviti za učešće u programu ili odustati od učešća u bilo kojem trenutku tokom njegovog trajanja. Zahtjev za izlazak iz Baumit kluba poslati na marketing@baumit.ba.

Pravila u Baumit klubu

Program lojalnosti „BAUMIT KLUB“ organizuje Baumit doo Bosna i Hercegovina.

BAUMIT KLUB usmjeren je na njegove vjerne kupce – Obrtnici (fizička ili pravna lica) i realizuje se putem online platforme: https://klub.baumit.ba/

Baumit klub ne vrijedi za trgovce, građevinske firme, pravna lica.

Baumit nagrađuje vašu lojalnost. Kupovinom bilo kojih Baumit proizvoda kod naših ovlaštenih partnera trgovaca sakupljate bodove koje možete zamijeniti za odgovarajuće nagrade. Bodovi se mogu iskoristiti na način koji odgovara članu kluba.

Više kupovina = više bodova = više nagrada

Kupite Baumit proizvode i ostvarite nagrade. Ako do sada niste radili sa Baumit proizvodima, kontaktirajte Baumit prodajni tim.

Registracijom u klub postajete član i imate svoj profil. Na vašem profilu možete pratite vaše aktivnosti. Uz zagarantovanu kvalitetu proizvoda i profesionalnu uslugu možete ostvariti vrijedne i korisne nagrade, jednostavno kupovinom svih Baumit proizvoda.

Uslikajte vaše originalne fiskalne račune za kupljene Baumit proizvode te ih dodajte na vaš profiL Baumit kluba. Poželjno je da račun sadrži samo Baumit proizvode. Račun ne smije biti stariji od 60 dana.

Kupovina bilo kojeg Baumit proizvoda donosi bodove. Sakupljajte bodove i zamijenite ih za odgovarajuće nagrade iz Baumit klub ponude. Iznos vašeg računa se definiše prema formuli 40 KM = 1 ZLATNI bod, 70 KM = 1 SREBRENI bod, 90 KM= 1 BRONZANI bod. Kupovinom Zlatnih proizvoda ostvarujete najviše bodova. Listu proizvoda i njihovu podjelu pogledajte ovde. Vaša obaveza je upis ukupnog iznosa računa za Baumit proizvode a nakon odobrenja vi ćete imati stanje bodova na vašem profilu.

Bodove ostvarujete kupovinom bilo kojeg proizvoda iz proizvodnog programa Baumit. Više o Baumit proizvodima možete pogledati u rubrici Proizvodi.

Bodovi se sakupljaju i mogu iskoristiti u periodu od 01.05.2023. do 30.11.2023.

Svakog narednog mjeseca se radi pregled za prethodni, odobrava i šalju nagrade svakog 15.og u mjesecu.

Radujemo se vašem ulasku u Baumit porodicu. Dobrodošli!

Rokovi

Do kada mogu sakupljati bodove u Baumit klubu?

Bodovi se mogu sakupljati do 30.11.2023.

Do kada mogu iskoristiti svoje bodove u Baumit klubu?

Bodovi se mogu iskoristiti od 01.05.2023. do 30.11.2023.

Zaštita ličnih podataka

Kako su vaš podaci zaštićeni možete vidjeti u Zaštita ličnih podataka i kolačići.